‘WAT? EEN FRAME BOUWEN? IK?

BLAREN
& DE GEUR VAN STAAL

EEN NIEUWE FIETS KOPEN IS GEWELDIG, JE FIETS SAMENSTELLEN EN IN ELKAAR ZETTEN IS HELEMAAL LEUK. MAAR ZOU HET NIET NÓG MEER VOLDOENING GEVEN ALS JE OOK ZELF JE EIGEN FRAME ZOU KUNNEN BOUWEN? LÉON VAN BON GING DE UITDAGING AAN; HIER IS ZIJN VERSLAG.

Het is een geweldige film: The Bucket List. Jack Nicholson en Morgan Freeman stelen de show in deze komedie. Voor wie het nog niet wist: een bucketlist is een lijst van dingen die je in je Leven gedaan moet hebben: je weet wel,parachutespringen, diepzeeduiken, een tattoo laten zetten en meer van dat soort zaken. Ik heb geen bucketlist. Ik zou ook niet 1, 2, 3 weten wat ik erop zou moeten zetten. “Zelf een frame bouwen”, zei ooit iemand tegen mij. Leek me wel inderdaad leuk, maar als het niet zou gebeuren, ook prima. Op een ochtend krijg ik een telefoontje van clubgenoot Martin Bekking, zelf ooit een talentje op de fiets. “Hoi Léon,

LEES HIER HET HELE ARTIKEL

Like this post2
Go top